de STEM blijft altijd klinken

'Stemmen' die het waard zijn gehoord, gezien, beleefd en ondergaan te worden. Waar het gaat om het proces onderweg, het zijn, het gaan, het komen, ontmoetingen, verte. Zij is nooit af zoals ook de STEM altijd blijft klinken.

april 02, 2018

1m2 Podium bij Libris Buitelaar boekhandel zaterdag 14 april 2018 [International Bookstore Day]








De volgende dichters treden op bij 1m2 Podium tijdens de International Bookstore Day op zaterdag 14 april tussen 12 en 17 u bij Libris Buitelaar boekhandel op de Grote Markt in Breda:


Kees Godefrooij, Amsterdam; Sander Bisselink, Nijmegen; Rik Sprenkels, Nijmegen;  
Melissa Ketelaar [helaas verhinderd die dag], Nijmegen, Hendrik de Goffau, Nijmegen; 
Marijke Hooghwinkel. Breda.

Totale programma die dag:
1m2 Dichterspodium bij Libris Buitelaar boekhandel,

Blok 1
van 12:00 tot 14 u
om en om [met eigen pauzes en volgorde ter plekke bepalen]

Sander Bisselink, Nijmegen
Rik Sprenkels, Nijmegen
Melissa Ketelaar, Nijmegen
Marijke Hooghwinkel. Breda
Kees Godefrooij, Amsterdam

14:00 tot 14:30 u
Klaartje Scheer met haar project presentatie kinderboek

Blok 2
van 14:30 tot 16:30 u.
om en om [met eigen pauzes en volgorde ter plekke bepalen]
Dichters idem als Blok 1 


Opmerking: Op eigen titel doorlopend aanwezig met face to face gedichten: Louis van Londen, dichter uit Breda

.
Hendrik de Goffau
Hendrik de Goffau


Melissa Ketelaar
Melissa Ketelaar
Melissa P. Ketelaar komt oorspronkelijk uit Emmen, maar woont nu in de prachtige stad Nijmegen. Haar stijl is kwetsbaar en cynisch. Eerder was ze onder andere te zien en te horen in het Poëziebordeel en op het Taribush Kuna festival.

Sander Bisselink 
Sander Bisselink
Sander Bisselink schrijft liedjes en gedichten. Sinds zomer 2017 is hij de Campusdichter van de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast speelt hij onder de naam überhaupt poëtische Nederlandstalige liedjes in alternatieve rhythm & blues stijl. Hij is verder mede-oprichter van het jonge Nijmeegse poëzie-collectief en –podium DichterBij dat laagdrempelige poëzieavonden op bijzondere locaties (kapperszaak, yoga-studio, kas) organiseert

Rik Sprenkels 
Rik Sprenkels
Rik Sprenkels (1988) is dichter op papier en op het podium en woont in Nijmegen. Hij schrijft kleine tragedies in dichtvorm, waarbij hij meer zegt dan hij zegt en de lezer en luisteraar achterlaat met een bittere smaak in de mond. Poëzie is voor hem een voortdurende strijd tegen het cynisme.
Rik’s gedichten verschenen in het tijdschrift Op Ruwe Planken en op Meander. Hij stond onder meer op literair podium Frontaal, Onbederf’lijk Vers, Dichters In De Prinsentuin, en in de finale van het NK Poetry Slam
Kees Godefrooij
Kees Godefrooij

Kees Godefrooij (Rotterdam 1951) is dichter, uitgever, organiseert dichtmiddagen en is bestuurslid van Stichting Spleen. Hij is een liefhebber van de literatuur van de Zwarte Romantiek en heeft een voorkeur voor de vorm van het sonnet hoewel hij het vrije vers ook beoefent. In 2011 kwam bij De Witte Uitgeverij zijn bundel ‘Rouge Noir’ uit en in 2015 ‘Amoureuze mechanieken’ bij Kontrast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten